grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda
Klik hier voor de home pagina

Product informatie

Onderstaand een selectie uit alle producten die ik maak. Voor meer informatie en bestellingen kunt u het formulier onderaan de pagina gebruiken. Naast de verkoop van deze producten geef ik ook workshops en cursussen, want (natuur-)zuivere producten zijn ook door u en uw vrienden, collega's en buren te maken. Uw eigengemaakte producten kunnen ook magisch worden gewijd. U kunt daartoe zelf deelnemen aan een ritueel of uw producten door mij laten wijden. Als u interesse heeft in het volgen van een workshop dan kunt u dat ook via onderstaand formulier aangeven.


Veritas Compacta Boek "Veritas Compacta"
Duik in de mysteriën van de mensheid en beleef je eigen avontuur langs eeuwenoude geschriften, wijsheden en waarheden. De zoektocht naar jouw eigen waarheid!
Klik hier voor meer informatie
paperback, 215 pagina's
€ 19,95
CD Quieta Movere CD Quieta Movere
Geïnspireerd op Tarotkaarten. Beleef de karakters van de Magiër, de Hogepriesteres, de Duivel en Gematigdheid en laat u meevoeren op een reis langs uw chakra's tijdens de chakra-douche.
CD, copyright 1994
€ 15,00
Hoestdrank Hoestdrank
Natuurzuivere hoestdrank volgens eeuwenoud, geheim familierecept volgens traditionele apothekersformule, op basis van onbespoten kruiden (o.a. Rosemarijn en Thijm) uit eigen kruidentuin. Tegen vastzittend slijm en kriebelhoest. Ideaal in herfst en winter!
fles met schroefdop, 0,3 l
€ 10,00
Keltische krachtschilden Keltisch krachtschild
Een Keltisch krachtschild is een soort talisman, een voorwerp dat positieve krachten aanwendt en zelfs van afstand kan werken. Op het krachtschild staat de werking in Runen aangegeven. Voor iedereen die wel wat magische hulp kan gebruiken...
Inclusief Nederlandse gebruiksaanwijzing
€ 16,95
Wenskaars Magische wenskaars
Laat uw wens(en) gegarandeerd uitkomen met deze magische wenskaars. Unieke samenstelling en magisch gewijd. Inclusief Nederlandse gebruiksaanwijzing. Een uniek cadeau voor een geliefde of voor uzelf!
compleet wenspakket
€ 7,50
Saliebundel Saliebundel
Bundel voor de verdrijving (ook van ongewenste geurtjes). Voor de Romeinen was Salie een heilig kruid dat met enige ceremonie verzameld moest worden, voor moderne magiërs heeft dit kruid nog veel meer betekenis! Handgemaakt van onbespoten Salie uit eigen kruidentuin, magisch gewijd.
Saliebundel, per stuk
€ 4,50
Speeldoos Speeldoos
Geen gekraak en gepiep maar nostalgische geluiden uit uw persoonlijke muziekdoos. U kiest zelf de melodie en ik maak het speeldoos-arrangement. De muziekdoos is helemaal naar uw persoonlijke wensen aan te passen.
Speeldoos
€ 60,00
Tinctuur Tinctuur
Oertinctuur en samengestelde tinctuur wordt door mij op bestelling gemaakt met onbespoten kruiden uit eigen kruidentuin volgens de oude Magische traditie. Op dit moment zijn kamille en citroenmelisse tinctuur op voorraad.
druppelflesje, 30 ml
€ 5,00
Toverstaf Toverstaf, magisch gewijd
Kanaliseer de kosmische energieën met uw persoonlijke toverstaf voor een effectieve werking van uw Magie. Samengesteld uit alle benodigde magische componenten, ceremonieel gewijd, afgestemd op uw persoonlijke wensen en karakter.
diverse uitvoeringen
€ 135,00
Zeep Zeep
Natuurzuivere zeep met een frisse geur op basis van plantaardige olie en vet. Het onmisbare schoonmaakproduct in uw keuken! Deze sterke huishoudzeep kan ook gebruikt worden voor reiniging van het lichaam maar het is echte zeep en dus niet Ph-huidneutraal!
huishoudzeepblok, 80 gram
€ 1,50
Zilverwater Zilverwater
Natuurlijk middel tegen bacteriën, schimmels en virussen. Dat Zilver een antibiotische werking heeft is al eeuwenlang bekend. Laboratoria steriliseerden hun instrumenten ermee, cowboys zuiverden eeuwenlang de melk ermee en in oma's medicijnkastje vindt u vast nog wel een flesje.
druppelflesje, 30 ml (één volledige kuur)
€ 5,00
Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2018 | contactgegevens