grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor producten informatie
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda

paragnostiek, tarot en numerologie

Een hartelijke groet aan een ieder die dit leest! Ik word door mensen 'paragnost' genoemd. Een paragnost weet dingen die hij eigenlijk niet kan weten en hij kan de beleving van (een) ander(e) individu(en) ervaren. Nu alweer meer dan 27 jaar leg ik de Tarot en gebruik ik numerologie, ik werk met pendel, kristallen bol en verklaar dromen. Daarnaast doe ik allerlei psychometrische bepalingen. Ik lees aura's en geef aura-healings en interesseer ik me voor allerlei energieën die (nog) niet wetenschappelijk kunnen worden onderzocht. Als computerprogrammeur heb ik een prachtige carrière achter de rug. Tegenwoordig zijn mijn werkzaamheden zeer divers.

Een belangrijk deel van mijn werk als paragnost is: advies op maat. Ik ben adviseur en reik mijn cliënten dus de mogelijke oplossingen aan, als ik duidelijk heb doorgekregen wat er aan de hand is. De adviezen die ik geef zijn toegespitst op je huidige situatie en kunnen over ieder denkbaar onderwerp gaan, zoals carrièrekansen, liefdes- en relatievraagstukken, geestelijke groeimogelijkheden en financiële dilemma's.

Tijdens consulten komen vaak lichamelijke klachten aan bod. Ik ben geen arts of dokter en wil dat ook niet zijn maar ik ben breed onderlegd op medisch gebied en behandel je vragen zeer discreet. Ik raad iedereen altijd aan om met lichamelijke klachten een consult bij de huisarts en/of specialist te vragen om een goede diagnose te laten stellen. Als je zeker weet wat er met je aan de hand is, dan kun je een therapie volgen om beter te worden. Soms zul je echter een andere therapie willen volgen dan die de westerse medisch specialist voorschrijft. Er zijn altijd alternatieven, zoals huismiddelen en homeopathie. Ik kan je adviseren over kruiden, alternatieve hulpverlening en hulpverleners. Daarnaast maak ik op traditionele wijze tincturen, zilverzalf en zilverwater. Zie hiervoor de pagina "magisch werk".

Graag ontmoet ik u tijdens een van de lezingen, workshops of cursussen die ik op dit gebied geef. U bent van harte welkom. Een persoonlijke consultatie is ook altijd mogelijk dus benader me om een afspraak te maken. Voor persoonlijke informatie over deze onderwerpen kunt u via het formulier onderaan de pagina e-mail sturen.

tarot
Mijn persoonlijke kaart Tarot is een kaartspel dat bestaat uit 78 kaarten en gebruikt wordt om inzicht te verkrijgen in allerlei situaties, problemen en vraagstukken. Niemand weet precies waar tarot is ontstaan of hoe het zich over de wereld heeft verspreid. Iedere cultuur heeft echter eigen tekeningen en symbolen die uitgelegd worden in bepaalde patronen. Door toeval ontstaat een compleet beeld van het leven van de consultant, een antwoord op een moeilijke kwestie of bijvoorbeeld een aanwijzing waarmee u uw toekomst kunt veranderen.

Al 28 jaar, na het volgen van een uitgebreide esotherische opleiding, zijn deze kaarten niet meer weg te denken uit mijn leven. Door een numerologische berekening met de cijfers van uw geboortedatum kunt u uitrekenen welke kaart uw persoonlijke kaart is; de kaart die het meeste over uw persoonlijkheid zegt. Mijn persoonlijke kaart is de Magiër (via de Zon en het Rad van Fortuin) en ik herken veel van de kenmerken van deze kaart(en) in mijn persoonlijk leven. Vandaar dat mijn oude logo op deze tekening was gebaseerd.

numerologie
Voor iedereen die getallen kan optellen, de samenhang wil begrijpen en streeft naar diepgang geef ik een workshop die één middag duurt. Na deze workshop bent u in staat om alles numerologisch te beschouwen, in het licht van de negen Universele Grondbeginselen.

Pythagoras was een Grieks wiskundige, wijsgeer, filosoof en hervormer. Aristoteles vatte zijn leer samen: "Alles is uit te drukken in getalswaarden. De gehele Hemel is harmonie en getal". Bekend is zijn wiskundige formule: a² + b² = c². Pythagoras bedacht onze muzikale toonladder en is daarmee grondlegger van alle uitvoerbare muziek.

De "Negen Universele Grondbeginselen" is een numerologische logica op basis van Pythagoras' ideeën en inzichten van veel anderen die hem volgden. Alles in onze maatschappij is opgebouwd uit cijfers en letters, waardoor numerologie een krachtig instrument is tijdens uw eigen zoektocht naar samenhang. Deze logica is begrijpelijk voor iedereen die de cijfers 1 t/m 9 kan optellen. Ik geef er graag workshops en lezingen over omdat deze logica voor vrijwel iedereen direct herkenbaar en toepasbaar is.

Cijfers en letters worden over de hele wereld gebruikt en worden ook wel "levende symbolen van het leven" genoemd. Op de meeste plaatsen kunt u tegenwoordig letters van 'ons' alfabet lezen maar in andere delen worden andere symbolen gebruikt. Het gebruik van dezelfde symbolen zorgt ervoor dat iedereen de teksten kan lezen.

Het begrijpen en interpreteren van teksten is vaak cultuurgebonden en heeft niets te maken met de gebruikte symbolen. Spreekwoorden en gezegden zijn daar goede voorbeelden van. Ook de uitspraak van de letters verschilt van cultuur tot cultuur. Al deze verschillen vormen in de basis ook een stuk van uw eigen persoonlijkheid. De taal die u heeft geleerd, heeft specifieke kenmerken die u in een andere taal op een heel andere manier tegenkomt en zo weerspiegelt de taal die u spreekt een groot deel van uw huidige ontwikkeling.

Numerologie maakt gebruik van deze eigenschappen. Lettercombinaties zoals die van uw naam zullen uw leven lang niet veranderen. Doordat u steeds uw naam hoort als u wordt geroepen en uw naam schrijft als u iets moet invullen, wordt u steeds onbewust herinnerd aan deze lettercombinatie. Numerologen kunnen u vertellen hoe uw persoonlijkheid zich heeft gevormd, hoe u zich over het algemeen voelt en bijvoorbeeld wat er in de komende periode staat te gebeuren door berekeningen te doen met bijvoorbeeld de letters van uw naam en de cijfers van uw geboortedatum.

Ik gebruik numerologische bepalingen tijdens consulten om een duidelijk beeld te kunnen vormen van de vraagsteller. Na dit beeld zorgvuldig te hebben overlegd, blijkt meestal hoe goed het aansluit bij de persoonlijke beleving van de vraagsteller.

levensessentie.nl
Mijn numerologische vaardigheden heb ik in 2005 vertaald in de website LevensEssentie.nl. Deze website werkte negen jaar lang op een 'numerologische motor' die steeds aangaf hoe een bepaalde dag en een bepaald dagdeel zou verlopen, zowel in het algemeen als voor u persoonlijk. U kreeg steeds meer inzicht in uw eigen leven door de aanwijzingen te lezen die de nummers u elk moment gaven. Als u alle onderdelen van de website wilde gebruiken dan kon u gratis de 'leidraad' volgen. In de negen hoofdstukken van dit bewustwordingstraject kreeg u veel achtergrondinformatie over allerlei (on-)bewuste processen die zich in uw eigen leven afspeelden. Sinds februari 2014 bestaat de website niet meer. Het wereldwijde web is vol met numerologische websites en er zijn veel mensen die bijzonder goede columns schrijven. LevensEssentie.nl had een geheel eigen visie en de columns waren scherp, doch waarheidsgetrouw. De visie blijft bestaan maar de columns zullen niet meer geschreven worden. Inloggen op de website is vanaf nu ook niet meer mogelijk. Het is voor mij een moeilijke beslissing geweest om te stoppen met deze website, die mij jarenlang bijzonder veel plezier heeft gebracht.

De interactieve website was een handig verlengstuk van mijn activiteiten op numerologisch en consultatie gebied; elke dag werd gratis een duidelijke persoonlijke en algemene dagbeschrijving aangeboden, door middel van een script dat ik in anderhalf jaar heb ontwikkeld. Het was een zeer gevarieerde website met een persoonlijke agenda en een persoonlijk dagboek/logboek voor alle deelnemers. Elke week verscheen de gratis nieuwsbrief met altijd iets opvallends.

Navolging
Ik moedig iedereen aan om vanuit zijn/haar eigen bron de mogelijkheden te onderzoeken om de Universele Kennis verder uit te dragen.

paragnost, droomuitlegger, numeroloog en tarottist persoonlijk consult
Tot 1999 heb ik acht jaar als paragnost, droomuitlegger, numeroloog en tarottist op paranormale beurzen gestaan. Vanaf 2010 ben ik af en toe weer op deze beurzen te vinden, waar ik korte consulten geef. De tarotkaarten geven in zo'n kort consult vaak aanleiding tot een gesprek waardoor er veel duidelijkheid kan ontstaan in uw leven.

Op een paranormale beurs komen de meeste mensen om nieuwe indrukken op te doen maar tot diepe gesprekken komt het daar maar moeizaam. Bovendien duurt zo'n gesprek meestal langer dan een uur en daar is door de drukte van deze beurzen helemaal geen ruimte voor. Daarom is het verstandig om een consult bij u thuis of in mijn praktijkruimte af te spreken.

Door meer inzicht te krijgen in de (on-)bewuste processen van uw leven is het mogelijk om uw toekomst positief te beïnvloeden. De uitkomst van de kaarten is meestal direct herkenbaar voor u. Een veelgehoorde klacht/compliment is dan ook: 'Dat wist ik eigenlijk al', als de kaarten informatie geven over het verleden en het heden. Mooier dan de (stoffelijke) werkelijkheid kan ik het ook niet maken. Door het verleden en het heden echter te ordenen, te begrijpen en anders te gaan benaderen, kunt u uw toekomst in zekere mate zelf sturen; de kaarten laten u duidelijk zien hoe u dat kunt aanpakken en waar de wortel van huidige obstakels ligt. Het tweede deel van het consult gaat dan ook vaak over hoe u uw eigen leven zo kunt ordenen dat u geen last meer heeft van alle obstakels die u nu in uw leven tegen komt. Met de inzichten die u krijgt kunt u direct aan de slag en er kan dan ook eventueel een tweede consult of een persoonlijk begeleidingstraject worden besproken.

Recensies:
Onderstaand kunt u lezen wat anderen van mijn hulp en gesprekken vinden:

Dhr. Baker:
Ik wilde je nog even bedanken voor je hulp en wijze woorden afgelopen zondag op de Arcana middag in Baarn. Veel succes met je werk en hopelijk tot ziens.

Dhr. Bouwman:
    Ik kan het me nog goed herinneren. Ik - een 17-jarige- puber die eigenlijk alleen zin had in bankhangen, tv kijken en badmintonnen. Geen probleem op zich maar er moest wel een vervolgstudie gekozen gaan worden. Geen flauw idee had ik en -erger nog- ook geen zin om erover na te denken. "Zal ik die numeroloog eens uitnodigen om te komen eten?" vroeg moeders op een dag in een wanhopige poging mij vlot te trekken. "Ik vind het al-le-maal best," mompelde ik vanaf de bank.
    Die dinsdagavond erop zat er ene Frank bij ons aan tafel. Ik vond het maar een rare snuiter en na een half uur kneep ik er tussen uit, want "een badmintontraining kan ik natuurlijk niet laten schieten met zo'n belangrijke wedstrijd komende vrijdag. DOEI!" hoorde ik mezelf nog zeggen toen ik opgelucht de deur achter me dicht deed.
    Toen ik ruim 2,5 uur later thuiskwam zat hij er tot mijn grote schrik nog steeds. Hij stond op het punt om weg te gaan toen hij nog even vroeg wanneer ik geboren was. Hij had een klein bloknootje en potlood in zijn hand waarmee hij een soort magische staartdeling maakte. Mijn geboortedatum was daarbij lijdend voorwerp. En al terwijl hij bezig was kwam hij met een analyse die "right on the spot" was. "Hebben jullie het soms de hele avond over mij gehad, ofzo?" vroeg ik met wiebelende knieën. "Nee hoor" lachte Frank hartelijk, "dat lees ik gewoon in jouw getallen."
    Vanaf toen was Frank mijn held. Wekelijks spraken we af, filosofeerden we over het leven en leerde hij me alles over de getallen en hoe ze je rechtstreeks -zonder omweg- informatie geven over je leven. "Het is gewoon op een andere manier naar het leven kijken, maar dan wel 180 graden anders". Dat is de kortste samenvatting van al het geleerde. Het geeft mijn leven richting en zin. Tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds ongelofelijk dat negen simpele getallen zoveel inzicht, overzicht en begrip kunnen geven (...) om steeds meer waarde, plezier en geluk te creëren.
Klik hier voor een schermafdruk van de betreffende column

Mw. Burta:
Een paar weken was ik voor een reading bij jouw stand. Ik heb inmiddels de uitslag van de MRI, het is dus een bulging disk. Je zei dat het vanuit mijn heupgebied kwam, je ziet nu dat je diagnose close is. Ik word nu behandeld door een chiropractor. Nogmaals bedankt voor je steun, hoop je nog eens op te kunnen zoeken, sukses en tot ziens!

Mw. de Dood:
Vanavond heb ik een prachtige sessie van je mogen ontvangen... Dank voor de mooie inzichten die ik vanavond kreeg. Veel succes met je prachtige werk!

Mw. Leeuwenkamp:
Ik wil je nog even bedanken voor gister. Het was toch wel weer een bijzondere ervaring.

Mw. v.d. Neut:
Nog bedankt voor de leuke reading gisteren.

Mw. Nijhoff:
Ik ben vorige week in bussum bij je geweest. Het heeft een gunstige verandering teweeg gebracht. Hartelijk bedankt!

Mw. Sutherland:
Dank je wel voor afgelopen ochtend, het was gezellig! En je hebt zeer zeker een glimlach gebracht, ook nadat je weg was, die humor van jou, hou ik ook van, dit is voor mij de manier om heel veel info tot mij te nemen. Het lijkt vaak of ik het vergeet, maar als het ooit ergens nodig is, weet ik, komt het zo weer boven. Ik voel mij zeer gezegend Frank, meer dan zelfs. Wat jij mij hebt gegeven vanmorgen, is onbetaalbaar.

Mw. Witte:
Dank je wel, voor de informatie die je voor mij opschreef. Het resoneert bij mij, en mag verder verinnerlijken merk ik.


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via e-mail.
Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2018 | contactgegevens