Keuzemenu

    Voorpagina
    Agenda
    In het kort
    Schrijver
    Recensies
    Bestellen
    Stellingspel
    Contact
 
In het kort...

Goddelijke geheimen verklaard
Echte antwoorden op levensvragen


Kevin is 28 jaar en na een loopbaan in de ICT werkloos geworden. Naast solliciteren zoekt hij naar diepgang in zijn leven maar noch een dominee, noch een rabbijn, noch een imam weet hem antwoorden te geven op zijn levensvragen. Hij ontmoet een vreemde man die hem aan het twijfelen brengt over schijnbare waarheden. Daardoor verandert zijn visie op de werkelijkheid en wil hij meer dan ooit antwoorden op zijn vragen. Hij ontdekt dat hij nauwlettend wordt gevolgd door een aantal mystici...

Uit hoofdstuk 1:
De geheimzinnige boekenkist had de media de afgelopen maanden flink bezig gehouden. Toen de kist werd gevonden in april, bleek deze na röntgenonderzoek vol te zitten met boeken. Een televisieprogramma liet de week daarvoor al weten dat de eigenaar zich kon melden via een landelijk telefoonnummer. De eigenaar had zich dus nog steeds niet gemeld. Kevin werd nieuwsgierig en knipte het artikel uit. Hij zou er vandaag eens over bellen met het veilinghuis.

Onder de douche bedacht Kevin zich wat er allemaal voor boeken in die kist zouden kunnen zitten. Maar waarom zou de media zoveel aandacht besteden aan een kist met boeken? Het zijn geen bankbiljetten of klompen goud.