Keuzemenu

    Voorpagina
    Agenda
    In het kort
    Schrijver
    Recensies
    Bestellen
    Stellingspel
    Contact
 
Recensies

Almere - Toen ik het boek voor de eerste keer las wilde ik het niet wegleggen, zelfs niet om even koffie te zetten, ik moest gewoon doorlezen. Het is spannend zonder opdringerig te zijn en het ontlokt je zeker in het begin vaak een glimlach. Ik las eerder boeken als de Celestijnse Belofte en The Secret. Vooral de Celestijnse Belofte had mijn voorkeur (en alle vervolgdelen) totdat….......er nu Veritas Compacta is. Lees de complete recensie hier.
Pasula's weblog, 12 juli 2011

Utrecht - Met de originele insteek van "Veritas compacta" slaat Frank van Hemert een nog weinig beschreven weg in. Alle religies worden meegenomen in het verhaal en zonder al te veel kennis van religie en mystiek is het mogelijk om dit boek te lezen, veel wordt verklaard aan de hand van voor iedereen herkenbare voorbeelden. Vanaf het moment dat je het boek openslaat word je meegezogen in de wereld van Kevin en het laat je niet meer los. Lees de complete recensie op www.Lezerspunt.nl of klik hier voor een afdruk.
M. Knieper, 11 juli 2011

Sint Pancras - Wat een bijzonder boek! Heel spannend, knap en interessant opgeschreven. Het is wel wat zwaar, ik moet mijn gedachten er goed bijhouden. Bedankt dat ik dit mocht lezen.
A. A. van Aarle, 20 maart 2011