grafisch ontwerp en technisch webdesign
aurareading en healing
paragnostiek, tarot en numerologie
persoonlijke consultatie en coaching
theremin
Klik hier voor de cursussen, lezingen en workshops
Klik hier voor producten informatie
Klik hier voor (pen-)tekeningen
Klik hier voor de agenda

persoonlijke consultatie en coaching

Coaching; een kort traject "De leerling bepaalt wat de leraar leren kan"
(Tarot, Grote arcana kaart 5, de Paus)

Als het leven je voor uitdagingen stelt die je graag wilt oplossen dan is een coachingstraject een interessante optie. In een aantal sessies leer je anders tegen de omstandigheden kijken die ervoor (lijken te) zorgen dat je steeds tegen dezelfde obstakels aan loopt.

Kort traject
Sommige problemen spelen nog niet zo lang maar kunnen hun wortels hebben in gebeurtenissen die in een ver verleden zijn gebeurd. Afhankelijk van de aard van je problemen wordt een traject uitgezet waarin je de ruimte krijgt om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. Een traject omvat meestal 6 tot 10 sessies. Tijdens het eerste (intake) gesprek wordt het traject vormgegeven.

Werkwijze individuele coaching
Ik werk volgens de negen Universele grondbeginselen. Deze grondbeginselen zijn in iedere cultuur en religie terug te vinden en zelfs het heelal beantwoordt aan deze principes. Elk probleem en elke uitdaging zijn te herleiden tot een verstoring in de beleving van deze grondbeginselen. Door het voorgestelde systeem te blijven volgen lossen problemen zich bijna als vanzelf op.

Inzicht in het probleem is niet de oplossing van problemen of het antwoord op uitdagingen. Systematisch kleine veranderingen aanbrengen in je leven heeft vaak een bijzonder groot effect. Daarom zul je tijdens het coachingstraject zelf actief aan de slag gaan met het aanbrengen van een aantal kleine veranderingen. Tijdens de wekelijkse of maandelijkse sessies behandelen we alle vragen en problemen die je onderweg bent tegengekomen.

Werkwijze coaching voor groepen
Het resultaat van een positieve groepsdynamiek is direct merkbaar. In een groepsgesprek kunnen alle onderwerpen worden behandeld en kan er eventueel naar oplossingen worden gezocht. De negen Universele grondbeginselen zullen ook bij deze gesprekken een belangrijke plaats innemen. Er wordt utgebreid aandacht besteed aan de verschillende persoonlijkheden binnen de groep. Vanuit iedereen individueel wordt belicht op welke manier er persoonlijk meer rendement uit hun bijdrage kan worden gehaald. Door kleine veranderingen in de werkwijze een werkbeleving aan te brengen, profiteert iedereen individueel en profiteert de hele groep van bijzonder grote effecten. Dat is niet alleen goed voor de gehele groep maar ook voor de individuele persoonlijke groei van iedere deelnemer.

Voor meer informatie kan je mij altijd een e-mail sturen.
Ik beantwoord alle e-mail maar soms kan het een paar dagen duren.
stuur e-mail | home | copyright 2007 - 2021 | contactgegevens